ZLOSTAVLJALI SU NAS Severina se oglasila i žestoko udarila na direktorku škole, pevačica iznela strašne optužbe u javnost
Alo

Severina Vučković oglasila se nakon što je državno tužilaštvo u Zagrebu tereti za dva nametljiva ponašanja prema Ljiljani Klinger, direktorki zagrebačke škole koju pohađa njen sin.

Naime, Ona je detaljno objavila i objasnila u "Pismu jedne majke" gde je do detalja opisala kroz šta je njeno dete prošlo u školi zbog čega je ona uputila pretnje direktorki. Takođe je navela da je u sve bio upleten njen bivši verenik Milan Popović kojeg je optužila da se udružio sa direktorkom škole. Istakla je, da dete nije viđala zbog njih.

- Predala sam joj nalaze. Sudija nije želeo da pogleda nalaz, niti da poziva svedoke ili lekare. Presudila je da mi dete oduzmem jer ga „namerno“ nisam odveo u školu?!? Oteli su mi dete odmah 28. novembra. na 20 meseci „kao privremena mera”. Da se ​​razumemo, to nije bila presuda, već organizovana kidnapovanje deteta. Zbog tih gospođa i stručnjaka viđala sam dete samo 88 sati mesečno. Dva puta mesečno bilo je moguće prenoćiti kod kuće. Nakon otmice, sudija je srećno otišla na skijanje sa ocem, a otac je donirao školi. I bili su srećni. To su godine zlostavljanja i deteta i mene na pravdi Božijoj. Kad smo već kod Boga, i njega je direktorka bez mog pristanka izbacila sa veronauke. Juče sam sa sinom došao na more, ali su „direktorka iz pakla“ i njena advokatica Željka Pokupec prvog dana našeg odmora ponovo objavile da me tuži DORH. Znate šta sam joj napisala, a sada znate šta je tome prethodilo. Šta biste joj napisali? Valjda je trebalo da pošaljem kafu i slatkiše tim finim damama? - zaključila je Severina na svom Instagram profilu.

ZLOSTAVLJALI SU NAS Severina se oglasila i žestoko udarila na direktorku škole, pevačica iznela strašne optužbe u javnost

Alo

 

Severina je na svom Instagram profilu objavila i lekarske nalaze i istakla je da sudija nije hteo ni da ih pogleda i da joj je odmah oduzeo dete.

Podsetimo, Severina je u epicentru ovog skandala budući da se dosta spekulisalo šta je od svega ovoga zapravo tačno.

OVO SE ČEKALO Rada Manojlović konačno rešila da progovori o Milanu Stankoviću, pevačica ne želi više da ćuti

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Goga

14.07.2022 10:14

Ovo govori zena koja ima snimak sa jahte sa covekom koji ima troje dece.