Nikolina Pišek
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/RTV Pink

Nikolina Pišek voditeljka i udovica Vidoja Ristovića proživljava pakao jer je krenula da zarađuje.

Naime, Nikolina je na Instagramu objavila post u kojem reklamira jedno piće, a komentari su krenuli da pljušte.

- Ima dana koji odskaču od drugih. Koji te napune energijom, događajima, novim poznanstvima i lepim iskustvima. Ima mesta koja mirišu na borove i imaju magične zalaske sunca. Gdje se ljudi zabavljaju i ne beže od izazova - napisala je između ostalog u objavi Nikolina, a onda je krenuo haos.

ONO KAD TI MUŽ IZNENADA UMRE Nikolina Pišek na meti skandaloznih komentara, uradila je ovo i navukla neviđeni gnev javnosti

E stock

 

- "Ono kad ti muž iznenada umre", "Sestro al si dala gas", "Baš znaš kako da ubiješ tugu za "voljenim" mužem", "Od toliko tuge, sva si ponarandžastila", "Zar tako sija tužna žena" - ređali su se komentari na njenom Instagramu.

Podsetimo, Nikolina Pišek prolazi kroz najgori period u životu. Nije uspela ni da tuguje za iznenada preminulim suprugom, a morala je da se bori sa svekrom Viktorom Ristovićem, zvanim Miša Grof. Njih dvoje vode javni rat oko imovine i nasledstva, a ovom prilikom je Grof nebrojano puta govorio loše stvari o snaji.

VIKTOR ODVEO DEVOJKU NA PORODIČNU JAHTU Zvezda "Igre sudbine" uživa sa Breninin sinom na primorju, uhvaćeni na ovoj lokaciji

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading