NE MOGU ĆERKU DA ZAŠTITIM OD TOGA Ivana Peters progovorila o sajber nasilju
Foto: Ataimages

Pevačica Ivana Peters i ove sezone „Zvezda Granda“ biće deo tima Svetlane Cece Ražnatović, a sada je istakla da joj je saradnja sa jednom od najvećih balkanskih zvezda pričinjava zadovoljstvo. 

–Sa Cecom je lepo i opušteno raditi, kao da se znamo sto godina, a u stvari se znamo od prošle sezone. Ceca dolazi na sve pripreme. Teško je izabrati adekvatnu pesmu zato što su se već čule iste pesme milion puta, a što se krug sužava sve je teže izabrati zabavnu, brzu pesmu koja nije dosadila nikome– rekla je Ivana, pa se osvrnula na internet nasilje koje je sve češća pojava kod mladih ljudi. 

NE MOGU ĆERKU DA ZAŠTITIM OD TOGA Ivana Peters progovorila o sajber nasilju

Alo

 

-Ćerku ne mogu da zaštitim od spoljnog sveta. Moram kući da je pripremim za ono što je očekuje. Imam tu sreću da imam jako pametnu i mudru ćerku, čak je mudrija i do mene – rekla je Ivana, pa dodala:

–Društvo je naravno to koje opet diktira šta će biti i šta će se dešavati u njenom okruženju. Mnogo sam tužnih stvari čula u poslednje vreme, najteže je sajber nasilje. Pitanje je šta mi možemo da učinimo kad su te stvari u pitanju. Kako da utičemo na mladu osobu da ne ode preko te granice šta god da piše na tom internetu. Neki su jači, neki nisu. Jako me je potreslo ovo što se desilo Mladenu. To je od neslane šale završilo tragičnim ishodom. Da mogu ja bih sa svakim sela i popričala, ali nije do mene. Nisam ja stručna osoba za to– pitala se pevačica zabrinuto.

MILAN LAĆA RADULOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA ALO!: To je bila mamina poslednja poruka

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading