IZGUBIO VIŠE OD 200.000 EVRA Ugašen mu Jutjub kanal, Instagram nalog, a evo u šta je Baka Prase uložio ogroman novac
Foto: Alo ilustracija

Javni rat jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, i vlasnika TV Pink Željka Mitrovića glavna je tema javnosti proteklih meseci.

Nakon što je izgubio osnovni izvor prihoda kada mu je ugašen Jutjub kanal, Baka Prase je odlučio da sebe finansijski obezbedi te je otvroio lokal brze hrane u koji je navodno uložio više od 200.000 evra. 

Naime, kako Kurir piše, on je mesecima unazad pripremao otvaranje lokala  na pet lokacija u Beogradu u kojima bi se prodavali razni roštiljski specijaliteti. Iako je otvaranje navodno bilo planirano za kraj ove godine, Ilić je nakon skandala ubrzao ovaj proces kako bi što pre sebi obezbedio zasiguran izvor prihoda. 

- Zbog svega što se desilo u prethodnom periodu Baka je u baš nezavidnoj finansijskoj situaciji. On je uložio više od 200.000 evra u pokretanje biznisa s brzom hranom. Našao je lokale, među kojima je bio najveći onaj na Novom Beogradu. Dao je novac za njihovo sređivanje, a sad je ostao bez ičega. Sve je to stalo na polovini- rekao je izvor za pomenuti list. 

IZGUBIO VIŠE OD 200.000 EVRA Ugašen mu Jutjub kanal, Instagram nalog, a evo u šta je Baka Prase uložio ogroman novac

Vladimir Marković

 

- Njega su napustili mnogi sponzori. Osim toga, izgubio je monetizaciju od Jutjuba, što znači da nije zarađivao od pregleda koje je imao u velikom broju. Ugašen mu je kanal na kome je imao preko dva miliona pratilaca, a zatim i Instagram profil. Sve je ovo dovelo do toga da se našao u nezavidnoj materijalnoj situaciji, zbog čega je očajan i trenutno ne zna šta da uradi po tom pitanju - završava izvor. 

NOVOSAĐANI U TRANSU Aca Lukas napravio koncert za pamćenje (VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Gica Prasic

03.11.2022 23:43

E pa evo sad ide 29. Novembar.. Dokusurice ga Zeljko.. Dosta je vise prasetine...