ISPLIVALI SVI DETALJI Baka Prase tvrdio da je on vlasnik restorana brze hrane, a ovo je istina
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji pod nadimkom Baka Prase nedavno se pohvalio da je postao vlasnik restorana brze hrane, a sada je isplivala istina o tome ko zapravo poseduje lanac ovih objekata

Baka Prase je, ako je suditi po snimcima sa interneta, razvio dobar biznis, ali je istina sada isplivala i saznalo se da on zapravo nije vlasnik restorana.

ISPLIVALI SVI DETALJI Baka Prase tvrdio da je on vlasnik restorana brze hrane, a ovo je istina

Printscreen

 

Kako prenose mediji, jutjuber je sklopio dogovor s jednim imućnim Kinezom, koji je investirao novac u posao, a zadruženje Bake Praseta je bilo da reklamira taj brend. Navodno, za ovaj biznis dobio je 20.000 evra za tri meseca, koliko traje ugovor, a postoji mogućnost da se saradnja nastavi.

ISPLIVALI SVI DETALJI Baka Prase tvrdio da je on vlasnik restorana brze hrane, a ovo je istina

Foto: Youtube/Printscreen

 

Dakle, Bogdan Ilić je pozajmio svoje ime kao brend zarad novca, što je potpuno u redu jer javne ličnosti u svetu to stalno rade, ali za razliku od jutjubera, svako od njih to naglasi i ne reklamira tuđe firme kao svoje.

Podsetimo, Baka Prase je već na početku rada restorana razbesneo javnost tako što je najavio da će se u fast fudu prodavati palačinke u obliku falusa! Da zlo bude veće, ova poslastica se nalazi i na koricama menija njegovog lokala, i to pored burgera, jaja na oko i ostalih proizvoda koji su u ponudi. Njen naziv je "palačinkarina" i cena joj je 310 dinara, a može biti prelivena belom ili crnom čokoladom. Osim toga, on se i sam fotografisao sa ovim "specijalitetom" i to objavio na svom profilu na Instagramu.

NEKA TI JE LAKA ZEMLJA Plakaćete kao kiša kad vidite ko se oprostio od tekstopisca

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading