SVI U NEVERICI ZBOG SNEŽANE ĐURIŠIĆ Pevačica ošišana na ĆELAVO, tu je i slika, ŠTA JOJ SE DESILO?! (FOTO)
Foto: Alo.rs

Žena božanstvenog glasa svoju sada već bogatu karijeru započela je još kao desetogodišnja devojčica, a ogromnim talentom kao i napornim decenijskim radom i trudom ona je iza sebe ostavila neizbrisiv trag kada je narodna muzika u pitanju. Poznata je po damskom držanju, a garderobu je uvek pažljivo birala u skladu sa svojim godinama. Menjanje imidža poslednjih godina nije često kada je u pitanju ova pevačica, međutim, sada društvenim mrežama kruži fotografija Snežane Đurišić u izdanju u kakvom ju je malo ko video.

SVI U NEVERICI ZBOG SNEŽANE ĐURIŠIĆ Pevačica ošišana na ĆELAVO, tu je i slika, ŠTA JOJ SE DESILO?! (FOTO)

Ataimages

 

Izgled popularne pevačice postao je jedna od komentarisanijih tema na "Instagramu" imajući u vidu da je njen imidž potpuno drugačiji, a sve zbog Snežanine frizure koja je izbila u prvi plan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Naime, fotografija Snežane Đurišić iz perioda devedesetih kada je ona bila već i te kako popularna, predstavila je folk divu u nekom drugačijem svetlu. U potpuno opuštenom izdanju ona je pozirala sa širokim osmehom, a njena kratka kosa koja je u to vreme bila mega popularna govori nam da je oduvek pratila trendove. Komentari brojnih fanova većinom su bili pohvalni, a mnogi su primetili da je i tada Snežana plenila neverovatnom prirodnom lepotom, ali i skromnošću. 

RAZOTKRIVENO PRAVO LICE LEPE BRENA Javnost u šoku, da li je ovo moguće?! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading