MILICA PAVLOVIĆ IZBACILA MAESTRALNI VIZUELNI SPOT ZA PESMU "RIBA DE LUXE" Tri godine je posedovala video, pevačica nikad vatrenija, ODUVALA ESTRADNU SCENU! (VIDEO)
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Milica Pavlović nastupiće na ovogodišnjem Music Awards Ceremony (MAC) koji će se održati 25. i 26. januara u Štark Areni, a do tada rešila je da svoju publiku iznenadi "visualizer-om" koji prati pesmu "Riba de Luxe".

Poznato je da je Milica Pavlović potpuno posvećena svojoj karijeri i uvek se trudi da pruži svoj maksimum, a ovim je ponovo dokazala zašto je jedna od najpopularnijih i najtraženijih pevačica na našim prostorima.

Ona se tim povodom oglasila i na svojim društvenim mrežama i otkrila da je zaboravila da već tri godine poseduje pomenuti video i da je pravo vreme da on sada ugleda svetlost dana dok priprema neviđeni spektakl za MAC.

- Uzbuna. Imate novi vizuelni video na mom Jutjub kanalu “Senorita Music”! Ovaj video je stajao tri godine na mom hard disku i setila sam se pre tri dana da ga nikada niste videli… Dok spremam nastup za Mac, snimam nove pesme, vežbam koreografije za Čair, mislim da je sada pravi momenat da ugleda svetlost dana… Nikada vam nisam ispricala kompletnu priču o pesmi “Riba De Luxe”, to je prva numera koju sam snimila za album “Posesivna” i to jos 2019. godine, ali nije ni sada momenat da pricamo o svemu sto je bilo… Uživajte u videu, dok znam da nestrpljivo čekate sve što sledi u narednom periodu… A ja… obećavam da cu kao i uvek dati 1000% sebe… - istakla je atraktivna pevačica.

 

 

LJUBA PERUĆICA IZBACIO NOVU PESMU Pokazao i svoj novi izgled, a razgolićene devojke napravile HAOS! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading