"ULOŽENO JE DOSTA NOVCA" Savo Perović za nastup iskeširao pravo bogatstvo, ODLUČAN U  NAMERI DA PREDSTAVLJA SRBIJU NA EVROVIZIJI!
Alo

Savo ništa nije prepustio slučaju, te se za ovo takmičenje sprema punom parom i uveren je da će baš on Srbiju predstavljati u Liverpulu.

Specijalno za ovu priliku njegov menadzer, Nenad Šipka, je u saradnji sa scenografom i samim Perovićem došao na ideju da oprema za ceo scenski i vizuelni nastup stigne iz inostranstva i najavio da će baš njegov performans, koji će pratiti plesači, specijalni efekti, oduševiti mnogobrojne gledaoce širom Balkana, koji su ljubitelji ovog takmičenja.

-Tačno je da smo dali svoj maksimum kako bi Savin nastup u Beogradu izgledao na svetskom nivou, uloženo je dosta novca, truda i napora kako bi sve izgledalo na vrhunskom nivou. Do samog takmičenja je ostalo nešto manje od mesec dana, a nama se ideje iz dana u dan smenjuju i verujte mi da ono što smo mi spremili nije još viđeno kod nas- rekao je Nenad za Alo! i dodao:

-Nadamo se najboljem kaka je ovo takmičenje u pitanju, nije isključeno da će Savo predstavljati srbiju na Evrosongu, ali ako ne dođe do pobede, takođe verujemo da će ovo biti jedna odskočna daska za njegovu karijeru.

NAPRAVILA HAOS NA AERODROMU! Nevenu Božović u ovakvom izdanju niste videli, UNOSILA SE U KAMERU I VIKALA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading