OVO JE NOVA DEVOJKA VOJAŽA Lepa Bugarka neverovatno podseća na Breskvicu, a o njenim fotografijama svi govore (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Reper Vojaž, iliti Mihajlo Veruović, odnedavno je navodno u vezi sa koleginicom Desitom, koju prati veliki broj ljudi na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DESSITA♪ (@dessitax)

 

Tračice koje pridržavaju dekolte, providni delovi kupaćih kostima, fotografisanje atributa odozdo, odevne kombinacije koje jedva da pokrivaju intimne delove... Sve ovo možemo videti na njenim fotkama, što često zna da "raspameti" muškarce koji je prate.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DESSITA♪ (@dessitax)

 

Podsetimo, nedavno je izvor blizak paru otkrio detalje njihovog odnosa.

- Vojaž je odlepio za Desitom. On ne krije da ima devojku, da je zaljubljen i da mu partnerka nije Srpkinja. Svaki slobodan trenutak koriste da provedu zajedno, pa kad mu obaveze to dozvole, on na dan-dva ode do Sofije kako bi se videli i malo uživali. Bio je i prošle nedelje tamo, otišao je odmah posle nastupa u jednom klubu u dijaspori. Neki fanovi su ih prepoznali dok su se šetali bugarskom prestonicom, pa se priča brzo proširila. Za sada uživaju, jako im je lepo. Oni su se najpre redovno čuli preko video-poziva, što su i pokazivali na svojim Instagram storijima. Čim su se i uživo videli, shvatili su da je to to i odmah su se i smuvali. Zajedno su malo manje od mesec dana. Da su emocije između njih jake, vidi se i po romantičnim porukama na društvenim mrežama. Ljubav se definitivno ne može sakriti - istakao je izvor za Kurir.

"DUŠANE, OŠTEĆEN SI" Prikazan nastup takmičara koji je otpužio Snežanu Đurišić da uzima mito, evo šta se sve desilo na sceni!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading