"IMAM RAK KOSTIJU, SUMNJA SE DA JE PRŠELO NA ŽELUDAC" Pozanti pevač progovorio o borbi sa opakom bolešću, ovo su bili prvi simptomi
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

On hrabro vodi svoju životnu bitku, a sada se oglasio i otkrio detalje svog zdravstvenog stanja.

- Sad me užasno boli. Bole me leđa. Idem na zračenja i ta zračenja su vrlo bolna i moram da legnem i onda mi se stvara kontakt sa živcima i to je užasno bolno, ali istrpim tih deset minuta. Bolest je nastala tamo negdje u januaru. Imao sam bolove u stomaku i onda sam dobio čir na dvanaestercu, to su mi operisali hitno u Karlovcu i onda sam dobio sepsu pa su me prebacili u Karlovac i tamo sam bio nekih 12-13 dana. Došao sam kući i odmah sutradan u Vinogradsku jer se nije moglo izdržati od bolova, a nije se znalo šta mi je - priča pevač za "IN magazin".

- Ništa ne znam… Evo, tek je drugi dan zračenja i treba proći jedno pet-šest dana i tek ćemo onda znati gde sam, kud sam, u kakvom sam stanju i to će biti to. Evo, sad se osećam da ću se oporaviti i doktori i sestre i svi koji rade ovde stvarno se maksimalno trude - kaže Jasmin i dodaje:

- Dijagnoza je rak kostiju i sad se sumnja da još možda imam rak na želucu. Daj Bože da to ne bude jer to bi bilo pogubno za mene.

RODITELJI JOJ BRANE VEZU Tanjin novi dečko se zove Muhamed, mlađi je od nje 11 godina, a ovo su svi detalji romanse

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading