IZGLEDA KAO TOP MODEL!  Cecina sestričina BRUTALNO ZGODNA: Skratila haljinu MAKSIMALNO, pršti od elegancije i luksuza (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Blic tv

U novoj 27. epizodi dokumentarno-igranog show programa "Ceca show" koji se emituje ovog petka od 21:45 časa na Mts kanalu 115 Blic Tv-a, imaćete priliku da zavirite u najnovija dešavanja u porodici Ražnatović.

Iz epizode u epizodu možemo videti koliko Ceca vodi računa o sebi i svom izgledu, pa je tako i ovog puta pokazla kako vodi računa o sebi.

IZGLEDA KAO TOP MODEL!  Cecina sestričina BRUTALNO ZGODNA: Skratila haljinu MAKSIMALNO, pršti od elegancije i luksuza (FOTO)

Foto: Blic tv

 

Popularna pevačica rešila je da se podvrgne specijalnom tretmanu podmlađivanja, ali i specijalnom tretmanu skidanja stare tetovaže na obrvama, a kamere naše televizije pratile su je u tome. Kako priznaje, voli da vodi računa o sebi, pa čak i da se ne bavi javnim poslom, vodila bi računa o sebi.

Ovoga puta ima i razlog više, jer se bliži i veliko slavlje u njihovom domu.

Naime, Cecina sesrtričina Helena Ocokoljić proslavlja punoletstvo. Kako su proslave u porodici Ražnatović-Ocokoljić poznate kao gala događaji, Ceca i njena sestra Lidija Ocokoljić vode računa da sve bude u najboljem redu. 

Gala proslava 18. rođendana planirana je u popularnom beogradskom restoranu, a u novoj epizodi "Ceca show" videćete i kako Helena i Ceca odlaze u nabavku haljine.

Ona je isprobala kratke, elegantne haljine popularnog dizajnera. Sve u šljikicama, luksuznog izgleda, istakle su maksimalno njenu figuru.

- Ja bih to još skratila - prokomentarisala je Ceca Heleninu haljinu.

U ceo proces odabira toalete uključena je i Anastasija, a kako je Ceca rekla, mala Helena izgleda kao top model.

Ne propustite novu, 27. epizodu serijala "Ceca show" u petak 31. marta od 21:45h na Blic televiziji (mts platforma, Iris TV, kanal 115) i zavirite u život porodice Ražnatović.

Ukoliko propustite da pogledate novu epizodu "Ceca show", reprizu možete pogledati u subotu, 01. aprila u 8:50h i 17:10h na Blic TV.

SVI U ŠOKU ZBOG SANJE VUČIĆ Pevačica ne liči na sebe, šta joj se desilo?! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Jana

01.04.2023 17:59

Joj,pa iskreno nije ona kao too model.Nema ni glavu,ni dr,anje,sve je nekako pogrbljena.Mozda jedino ima tu vitku liniju,ali sa toliko godina je i ruzno da budes debeo.Mala je ispod proseka,minus