KATARINA ŽIVKOVIĆ OTVORILA DUŠU I PRIZNALA Pevačica je često bila bez novca što ju je činilo tužnom
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Katarina Živković u društvu drugarice, pevačice Kije Kockar došla je na jedan gradski događaj, pa je ispričala da je bilo perioda u njenom životu kada je teško živela.

Na samom početku razgovora, pevačica je opravdala svoj dolazak i otkrila zašto je došla upravo sa Kristinom koja joj je najbolja prijateljica.

katarina

Printscreen

 

Znam da ste navikli da na događaje dolazim sa jačom polovinom, ali ovoga puta sam došla sa lepšom, tako je ovaj put - našalila se pevačica. 

Katarina se osvrnula na učešće u rijalitiju "Farma" u kojem je pre nekoliko godina i odnela pobedu, pa je progovorila o nedavnim spekulacijama da u to vreme nije zaradila novac.

Ne bih to predstavila kao neku tužnu priču. Bila je situacija da sam ja predstavljala narod, ispalo je da pružam neki lažni sjaj. Uvek sam se trudila da izgledam lepo i sređeno, a često sam tada bila bez novca i bila sam tužna zbog toga. Bilo je tu nekih kontradiktornosti, ali dobro, to je iza mene i prošlo je - izjavila je Katarina Živković.

KATARINA ŽIVKOVIĆ OTVORILA DUŠU I PRIZNALA Pevačica je često bila bez novca što ju je činilo tužnom

Printscreen

 

Pevačica je okrila da nije uveličela grudi, pa je se dotakla i novih pesama na kojima vredno radi.

- Imam tri fore, prva je dobar brushalter da moje grudi izgledaju veće, malo je i do šminke kada se slikam i snimam spotove, a naravno ima i fotošopa, tako da do remonta nije došlo, ovo su moje stare grudi. Vredno radim, pripremam nove pesme i album, ali neću da najavljujem preterano i da pričam dok ne bude sve gotovo. Ja dajem sve od sebe i svoj maksimum, to je jedino što je važno.  

CECA ISKRENO PROGOVORILA O PRIVATNOM ŽIVOTU I SVOJOJ DECI Jedno je jasno da Anastasija i Veljko nisu birali život koji im je serviran

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading