Saša Popović
Foto: Printscreen/Foto: ATA Images

Darko Filipović se proslavio u prvoj sezoni muzičkog takmičenja Zvezde Granda, gde je osvojio četvrto mesto. Mada iako je u kratkom vremenu postigao zapažen uspeh, njegova karijera je usledila drugačiji put i povukao se sa scene vrlo brzo nakon toga.

U prvoj sezoni Zvezde Granda je privukao pažnju svojom emotivnom vezom sa koleginicom Tanjom Savić, međutim on se  2016. godine oženio Jasnom, sa kojom ima dvoje dece.

Pevač je sada otkrio šta je mislio o direktoru Grand Produkcije Saši Popoviću u toku prve sezone "Zvezde Granda".

- Sašu Popovića sam upoznao 2003. godine. Pre toga sam imao mišljenje o njemu da je jako strog i da maltretira. Međutim, kada sam ga zaista upoznao shvatio sam da je on sasvim običan čovek i jedan domaćin. On se prema šestorki odnosno prvoj ekipi Zvezde Granda postavio kao otac - rekao je pevač i potom otkrio kako danas provodi svoj život:

- Radim često i gledam da sam što više sa porodicom i detetom. Ne želim da propuštam njenu mladost i želim da to proživim kao otac- zaključio je Darko za Kurir.

"CEO ŽIVOT DONOSIM POGREŠNE ODLUKE" Mnogi misle da je Barbara Bobak novom pesmom potkačila Darka Lazića, a ovo je prava istina!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading