"POSLE ARKANOVOG UBISTVA MI JE ŽIVOT BIO UGROŽEN" Ceca Ražnatović ogolila dušu i otkrila sve o čemu je dugo ćutala
Alo

O ljubavi Željka Ražnatovića Arkana i Svetlane Cece Ražnatović brujala je čitava Jugoslavija, a njihova bajka prekinuta je kada je pre 23 godine pevačica prisustvovala ubistvu svog muža nakon čega je ostala sama sa dvoje maloletne dece, Anastasijom i Veljkom.

Iako je izbegavala da priča o paklu kroz koji je prošla nakon što je postala udovica, Ceca je sada ogolila dušu i prvi put progovorila o svojim najdubljim traumama, kao i o strahovima koje i dan-danas ima.

- Više puta sam umirala od straha kroz svoj život. Samim tim što sam žensko i što se borim kroz život sama otkako sam ostala udovica. Apsolutno nikada ničiju pomoć nisam imala, kao ni zaštitu. I dan-danas se plašim šumova u mraku, plašim se imaginarnih situacija, svega onoga što nije oku vidljivo ni opipljivo... Plašim se nemoći - rekla je Ceca, koja je potom otkrila da joj je u nekoliko navrata život bio ugrožen.

- Imala sam mnogo ružnih situacija koje su me životno ugrožavale i jako sam se plašila. Bila sam istraumirana i dugo mi je trebalo da se oslobodim stresova i trauma -  priznala je Ražnatovićeva, koja ističe da joj je u teškim situacijama ljubav prema deci davala snage da nastavi dalje.

- Mene ljubav prema mojoj deci motiviše da sve teške trenutke preživim. Znala sam da sam im potrebna da budem živa, zdrava, mentalno stabilna kako bih mogla da ih izvedem na pravi put - objasnila je pevačica.

Ona je otkrila i kako se odnosi prema prijateljima, poslu, kao i prema emotivnim partnerima.

- Postoji i ljubav prema prijateljima, gde se nesebično dajem, ali tražim reciprocitet. Postoji i ljubav prema mojoj publici, tu se takođe ne štedim. Žrtvovala sam i svoju mladost i sve sam podredila karijeri da bih postala ovo što sam danas. Ljubav prema emotivnom partneru, toga se nikada nisam plašila. Uvek sam išla srcem i sebe smatram emotivnom osobom. Mislim da kroz muziku to najbolje pokazujem - zaključila je najveća balkanska zvezda u novoj epizodi emisije „Ceca šou“.

Unuk se rađa na Željkov rođendan

 Supruga Veljka Ražnatovića, Bogdana, u poodmakloj je trudnoći, a sina Krstana na svet će doneti 17. aprila, na dan kada je rođen i njen svekar.

- Beba treba da se rodi 17. aprila, na taj dan je rođen Veljkov otac Željko Ražnatović Arkan. Najbitnije nam je da porođaj prođe u najboljem redu - rekla je Ceca.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading