PROCURILA FOTKA GOLOG MIME KARADŽIĆA U 69. GODINI Društvene mreže se usijale od komentare, a većina mu poručuje jedno! (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Glumac i producent Milutin Mima Karadžić juče je napunio 68. godina, a svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram iznenadio je fotografijom.

Mima je u društvu najbližih prijatelja i kolega proslavio rođendan, a svoje pratioce počastio je fotografijom na kojoj pozira nag do pasa.

PROCURILA FOTKA GOLOG MIME KARADŽIĆA U 69. GODINI Društvene mreže se usijale od komentare, a većina mu poručuje jedno! (FOTO)

Printscreen

 

- Od sinoć, od ponoći, mnogi i poznati i nepoznati i svakakve novine i Instagram i svi mi čestitaju rođendan. Još bih zamalo pomislio da sam važna ličnost. Ipak, znam da nisam, ali svima koju su me se setili ovim putem VELIKO HVALA - poručio je Mima.

Ono što je privuklo pažnju mnogim korisnicima mreža jeste njegov fizički izgled, iako nema isklesane mišiće, ljudi uglavnom kometarišu da se "dobro drži i da je i dalje poželjan nežnijem polu".

"Brus Li na zalasku karijere", "Dragi Mima, dobro se držite", "Samo malo grudi da radiši bićeš mašina", samo su neki od komentara.

Podsetimo, Mima Karadžić je oduvek važio za velikog zavodnika i "večitog neženju". Međutim, ne tako davno, u javnosti je odjeknula vest da je glumac u vezi sa 35 godina mlađom koleginicom Natašom, sa kojom se za kratko vreme dva puta pojavio u javnosti.

ŠOK FOTKA INDI ARADINOVIĆ SA NASTUPA OSTAVILA JAVNOST BEZ TEKSTA Ono što joj se nalazi na čelu frapira, da li je ovo moguće?! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading