NOVA AFERA NA ESTRADI Zera varala dečka sa Franom, a ovo su svi detalji!
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Kako Alo! ekskluzivno saznaje od izvora bliskog pevačici, Zerino interesovanje za Pujasa počelo je još dok je on bio u Zadruzi. Tada ga je zapratila na Instagramu, a čim je Fran izašao iz „bele kuće“, pevačica je stupila u kontakt s njim, ispričao nam je izvor blizak Zeri.

Fran Pujas

Alo/ Dejan Briza

 

 

- Kada se pojavio u Zadruzi, Fran je ostavio jak utisak na mnoge gledaoce, a Zera je bila jedna od njih. Odmah ga je zapratila na Instagramu, a čim je izašao iz rijalitija, pozvala ga je da mu bude spotu. Fran je to tada odbio zbog svojih obaveza, ali se njihovo dopisivanje nije tu završilo. Njihov kontakt je od poslovne komunikacije vrlo brzo prešao na otvoreni flert. Jedno drugom su javno lajkovali fotografije na Instagramu, ali su se i tajno dopisivali - rekao je izvor blizak pevačici, i dodao da Zeri ni činjenica da je u vezi nije smetala da se muva s Franom.

 

- Zera je već duže vreme zauzeta i u vezi je s bratom poznatog repera Nućija. Međutim, ni to je nije sprečilo da se dopisuje sa Franom i da dogovara sastanak s njim. Čak su se jednom tajno i videli, a za taj susret znaju samo bliske Zerine drugarice. I ko zna koliko bi njihova tajna afera trajala, da Zeru dečko nije uhvatio na delu - priča izvor, i dodaje da je pevačica nakon toga morala da prekine svaki kontakt s Pujasom.

- Izbila je ozbiljna frka kada je Zera bila na zimovanju sa svojim dečkom, koji ju je uhvatio u dopisivanju sa Franom. Tada je dogovarala još jedno viđanje s Pujasom, a celu njihovu prepisku je pročitao njen dečko. Zapretio joj je da će je ostaviti ukoliko ne prekine kontakt s Franom, što je ona i uradila. Otpratila ga je s Instagrama i nije mu objasnila zbog čega je to uradila i otad se nisu čuli nijednom. Ko zna šta bi se dogodilo s njenom vezom da je njen dečko saznao za tajno viđanje s Franom - kaže na kraju razgovora naš izvor, a mi smo pozvali Pujasa, ali je do zaključenja ovog broja ostao nedostupan.

ATF Nući napisao Pujasu pesmu

NOVA AFERA NA ESTRADI Zera varala dečka sa Franom, a ovo su svi detalji!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Popularni reper Igor Panić Nući, rođeni brat Zerinog dečka, napisao je prvu Franovu pesmu „Lamba“ koju je bivši zadrugar objavio pre četiri meseca. Fran je nedavno snimio i spot za novu pesmu „Sve na fino“ koja će uskoro ugledati svetlost dana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading