NUDILI SU JOJ OGROMAN NOVAC Ivana Dudić ovom prilikom rešila da iznese sve u javnost, glumica šokirala sve
Foto: Nikola Todorović

Poznata glumica Ivana Dudić otkrila je da na društvenim mrežama dobija nesvakidašnje poruke, pa je odlučila da sa svima podeli sadržaj jedne.

- Čovek je tražio da mi uplati novac na račun, jednu finu sumu novca, da se nađemo u sred grada, a da mi on liže štikle. U sred, ljudi, u centru grada! (smeh) Kaže: "Ja hoću da to svi gledaju", ja se mislim da l' je ovo realno... Da l' zna šta piše, a pedikirka mi kaže, kad sam joj ispričala ovo: "Ma, ti si luda, prihvati, hajde da zarađujemo" - ispričala je Ivana Dudić.

- Pa, šta da im radim... Zamisli šta meni traže ljudi. I onda ih pustim, neka ih, neka pišu - zaključila je lepa glumica za "Hype".

Ivana Dudić je, inače, dosad imala više vrelih scena pred kamerama, a nedavno je otkrila da, dok je snimala seriju "Crveni mesec", sa kolegom sa klase Milošem Đurovićem nije razgovarala, a morali su da snime takve kadrove.

- Imali smo takav lav-hejt rilejšnšip privatno, gde se 5 minuta volimo, pa se 5 minuta ne volimo. Prečudan odnos, ali baš kada smo snimali tu ozbiljnu eksplicitnu scenu i punu strasti, na livadi pod mesečinom, ja mislim da nas dvoje tada nismo razgovarali - rekla je Ivana Dudić za "Kurir" i dodala:

NUDILI SU JOJ OGROMAN NOVAC Ivana Dudić ovom prilikom rešila da iznese sve u javnost, glumica šokirala sve

Foto: Nikola Todorović

 

- Nije to da vas stave u sobu, upale kamere i vi kao radite šta hoćete. Ne, to se tako ne radi. To je nas četvoro i jako je neprijatno. Tu je snimatelj sa kamerom ispred nas, reditelj iza njega i garderoberka koja čeka da nas zamota, jer je napolju minus. Samo tu čuješ reditelja: "Hajde, uhvati ga", "Hajde, povuci je" i tako dalje. Jako neprijatno, nije sve tako strasno kako je zapravo, već je sve veoma dobro izmontirano.

MILOŠ BIKOVIĆ PRIZNAO DA JE U ŠOKU Glumac otkrio za prinovu u porodici, čestitke pristižu sa svih strana (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading