koko ostin
Foto: Alo/Profimedia

Koko Ostin je ponovo pokrenula lavinu kritika i negativnih komentara objavivši ovaj put snimak plesa nje i njene ćerkice Šanel Nikol. Nije prvi put da se njene metode vaspitavanja oporavaju ali da li je ovaj put baš preterala?

Sporni snimak prikazuje kako njih dve igraju uz popularnu pesmu "Boom Boom Pow" grupe "Black Eyed Peas". Kritike u komentarima neprestano pljušte jer u jednom Koko stavlja nogu na ćerku koja je potom par puta udara po zadnjici.

Koko je navodno ovaj snimak plesa morala da ukrade sa telefona svoje ćerke kako bi ga postavila na mreže i još dodaje kako je mala Šanel zapravo inicijator ovako ludih pokreta i klipova.

@coco Chanel always makes me do all these weird dances..I just go with the flow though. I stole this from her phone to show you..lol #cocoandchanel #momdaughter #dynamicduo #viral #follow #trending ♬ original sound - Mia Mugavero

Neki od komentara na račun ove najpoznatije srpkinje su:

“Nije prikladno za devojčicu i njenu majku" , "Čudno je kako ju je "udarila" (misli se na pokrete male Nikol). Oprosti, ali je čudno".

"Neprikadno, neprimereno", "Kako je tužno da je ovo novi način odgajanje dece i još gore, što to podržava ostatak društva zato svet i jeste ovakav", samo su neki od komentara.

Koko nije prvi put na meti kritika, vrlo često je kritikuju zbog načina na koji vaspitava svoju ćerku. Ranije su povod bile dijamantske minđuše koje devojčica nosi od najranijeg uzrasta i kupanje deteta u sudoperi i ako Nikol sada već ima sedam godina. "Najlakše je okupati je u sudoperi kada moramo da budemo brze", napisala je tada Koko.

Mnogi je smatraju najkontroverznijom Srpkinjom na svetskoj javnoj sceni a Nikol je dobila sa reperom i flumcem Ajs Tijem, sa kojim je u braku od 2002. Prethodno je bila je udata za Majka Vilijamsa. Koko je ranije ponosno isticala da je poreklom iz Srbije, Žena.

NJENA SMRT MU JE PROMENILA ŽIVOT Pre Olivere, Balašević je voleo ovu ženu, bila je starija od njega, a posvetio joj je jedan od najvećih hitova

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading