KONAČNO UHVAĆENI ZAJEDNO  Amidžićeva devojka je tražila da se razvede zbog nje, a sada je istina izašla na videlo! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Kako su danas preneli gotovo svi mediji, Ognjen Amidžić je bio u vezi sa Minom koja radi kod njega i duže nego što su zvanično priznali.

Ona je navodno sve to pričala prijateljima koji su tek sada povezali o kome se radi, a detalje priče otkrili za Happy portal.

- Mina je bila u teškoj depresiji, plakala je zbog afere sa starijim čovekom, a u šali je često govorila kako je sa njim jer ima “daddy issues” i jer je privlače stariji muškarci. Govorila je kako on ima sina, a obećava joj da će ostaviti ženu. Njihova veza nije počela profesionalno, već je Mina pokušavala da se probije u medijima, prvo na portalima, ali joj to nije išlo, pa ju je Ognjen ubacio da radi sa njim ‒ priča dalje izvor i dodaje:

KONAČNO UHVAĆENI ZAJEDNO  Amidžićeva devojka je tražila da se razvede zbog nje, a sada je istina izašla na videlo! (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- Kada sam ja od nje slušao priče o starijem muškarcu, za koga je tvrdila da nikako ne može da ga imenuje jer će ga ugroziti, Ognjen je još bio u braku sa Danijelom i nije bilo ni govora o razvodu, bar ne u tom trenutku. Sve te njene priče i plakanje za njim događali su se sigurno pola godine pre njegovog razvoda, a ima i više od toga jer sam sve njene priče slušao još prošlog leta ‒ prisetio se izvor za Happy, prenosi "Hello".

Ekipa emisije Paparazzo lov snimila je Ognjena i njegovu devojku i više nema sumnje da li su zajedno ili ne.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading