ŽIVOTI IM ZAUVEK ZAVIJENI U CRNO Ovo su tragedije sa kojima su se susrele naše poznate ličnosti, ostali su bez najmilijih, a od gubitka se nikada nisu oporavili
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Brojne javne ličnosti imale su teške životne priče koje su obeležile njihove živote, a sa kojima je javnost slabije upoznata.

 Bojan Marović: Gubitak oca ostavio je trag

Pevač Bojan Marović sa najvećim životnim gubitkom suočio se kada je imao samo 16 godina Njegov otac, koji je bio bokser, reprezentativac Jugoslavije, za koga je bio jako vezan, izvršio je samoubistvo, a Bojan je tada postao stub porodice. Ova tragedija dala mu je motiv da bude jači i da se bori kroz život.

Majka Rade Manojlović preminula je u 37. godini života od raka

Majka Rade Manojlović preminula je kada je imala samo 37 godina od karcinoma grlića materice Manojlovićeva neretko ističe da je ogročena jer veruje da bi njena majka i danas bila živa da doktori nisu napravili veliki propust. Ovaj strašni gubitak nije uspela ni da otplaće kako treba jer je morala da krene da nastupa 10 dana nakon smrti da bi zaradila novac.

Mini Kostić se utopila sestra

Pevačica Mina Kostić ima devetoro braće i sestara koji su joj bili velika podrška u životu. Ipak, njihovu familiju zadesila je velika tragedija kada se Minina rođena sestra utopila, a njenu smrt i dalje ne mogu da prežale.

 Nevenu Živančeviću poginula devojka

Neven Živančević, član grupe "In Vivo". doživeo je gubitak 2012. godine kada mu je devojka nastradala u saobraćajnoj nesreci kada ju je na uglu Francuske i Ulice Beogradu, automobilom usmrtio košarkaš Kimani Frend koji je bio u alkoholisanom stanju

Brat Edite i Indi Aradinović preminuo u 21. godini 

Brat Edite i Indi Aradinović, Semir, preminuo je pre 12 godina u 21. godini života. On je imao Daunov sindrom, poslednje dane proveo je pod budnim okom majke ali i i starije sestre Indire. Nakon njegove smrti, Indi je pala u tešku depresiju iz koje se jedva izvukla. 

Milan Stanković: Otac počinio ubistvo, pa umro u zatvoru 

 Život popularnog pevača Milana Stankovića od njegovog detinjstva nije bio lak, ali pevač nikada nije ćeleo previše da priča a teškom periodu. Međutim, jednom prilikom govorio je o ocu koji je pre od 30 godina ubio čovek sa kojim je radio u pekari, zbog čega je bio osuđen, a u zatvoru je proveo i poslednje dane života. 

ACA LUKAS STIGAO U ARENU! Najveća balkanska zvezda dopšla je na Ramacotijev koncert, spektakl u najavi (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading