ZBOG OVE SITUACIJE ZAVRŠILA JE KOD PSIHOLOGA Jelisaveta Orašanin se davila u Dunavu, pecaroš je spasio, ima samo jednu želju
Foto: Printscreen/instagram

Glumica Jelisaveta Orašanin sa košarkašem Milošem Teodosićem ima dvoje dece, a zbog ljubavi je otišla iz Srbije, ipak često je tu zbog posla, porodice i prijatelja.

Svoj privatni život se trudi da sačuva dalje od očiju javnosti, a sada je gostujući u jednoj emisiji govorila o sebi i svom detinjstvu, kao i o dramatičnom događaju koji će zauvek pamtiti.

- Okliznula sam se i upala u Dunav. Davila sam se. Sećam se drugarice koja je vrištala i nekog čoveka, a onda sam se isključila. Posle sam se probudila u kadi, jer me je sestra tuširala. Došla sam sebi. Mama nije shvatila što sam obučena. Posle je tražila tog čoveka, ali me je on samo doveo kući. Spasio me je pecaroš - rekla je glumica i dodala:

- Posle je čula od kolege na poslu ko je taj čovek, ali on je sutradan otišao na ratište. Od tada nisam čula za njega, a volela bih da ga sretnem. Dugo sam ga i sanjala. Neko mi pruža ruku. Pričala sam o tome sa psiholozima - ispričala je ona u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

IGOR KOJIĆ OTPUTOVAO KOD SESTRE U AMERIKU Nataša podelila prelepe kadrove iz luksuznog hotela u kom se nalazi (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading