SAŠA VIDIĆ JE DANAS PREMINUO, A PRE TAČNO GODINU DANA SAHRANIO OCA Modni kreator ostavio mu je potresno, oproštajno pismo, reči kidaju dušu
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Saši Vidiću je prošlog proleća teško pala očeva smrt, o čemu su tada svedočile njegove potresne objave na društvenim mrežama. Saša je tada sa pratiocima podelio i intimno, emotivno pismo kojim se oprostio od oca.

- Poštovani oče, sad kada si umro vraćaju mi se sećanja na tebe i naše zajedničke uspomene. Sa pet godina si me naučio plivati i sa istih pet sam probao bevandu, sa tobom i pokojnom majkom sam bio po celom Jadranu, po najboljim hotelima. Sa nestrpljenjem sam čekao svaku Novu godinu jer si mi donosio najlepše i najveće poklone. Sedeo sam ti u krilu i učio si me da vozim auto, obožavao sam da me voziš na motoru, čak sam uspeo da zapalim članak na auspuh. Tvoj život je bio pretežak i puno toga si kao malo dete propatio zbog ratova, nemaštine, gladi i borbe za opstanak. Bio si dete siromašnih roditelja, mojoj majci ništa nisi mogao da pružiš osim ljubavi, a sve što ste stekli, stekli ste zajedno - pisalo je, između ostalog, u pismu, a Vidić je otkrio i da nisu bili u kontaktu godinu dana.

Hvala ti na svemu. Zadnje godine nismo bili u kontaktu, što zbog mog nemara, što zbog obaveza i posla i jako mi je žao zbog toga. Doša sam osam dana pred tvoj odlazak na večnost, kad sam osetio da odlaziš. Plasio sam se susreta, a znao sam da ću uskoro ostati bez oca, kao i majke. Tvoje siroče Saša - pisalo je u pismu.

EVO ŠTA JE PRETHODILO SMRTI SAŠE VIDIĆA Njegova poslednja objava uznemirila javnost, načinio šokantan potez! (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading