SVUKLA TRENERKU, PA POKAZALA ČIME RASPOLAŽE Teodora Džehverović nadmašila samu sebe, njen novi potez svi komentarišu (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Teodora Džehverović poslednjih dana glavna je tema domaćih medija zbog fotografije koja kruži mrežama, a na kojoj je ona potpuno gola, ali i zbog intimnog snimak sa kojim je navodno ucenjuju.

Ona redovno na svom Instagram profilu objavljuje provokativne fotografije i video snimke, a sada je ponovo to uradila. Naime, Teodora se malo opustila, pa je spustila trenerku i pokazala gaćice, a podigla je i majicu pa su grudi umalo ispale.

Komentari na račun njenog snimka nisu izostali, a dok mnogi kažu da je prelepa i prezgodna, drugi pak misle da je počela da preteruje sa objavljivanjem ovakvih snimaka.

Da podsetimo, nedavno je u medijima objavljena vest kako pevačicu Teodoru Džehverović navodno ucenjuju intimnim snimkom, a na društvenim mrežama kruži audio snimak intimnih odnosa. Najpre je na Tik Toku osvanuo audio snimak na kom se navodi da se čuje glas popularne pevačice tokom intimnih odnosa.

"Ko je gledao Zadrugu od početka do kraja zna da je ovo 1000% Teodorin glas", "ijuu, ovo je stvarno ona", "sramota"... su samo neki od komentara ispod ovog video snimka na Tik Toku.

PROVODILA SE NA SVADBI, A ONDA JEZIVO PRETUČENA Nataša Šavija tvrdi da joj je Stefan Karić naneo stravične povrede, hitno hospitalizovana!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Zena

02.05.2023 08:16

Raspolaze napumpanim silikonima. Grozno!