SKINULA SE JELENA VUČKOVIĆ! Pevačica izazovnom fotkom zapalila društvene mreže, pratioci oduševljeni, jedan detalj im je posebno zapao za oko (FOTO)
Printscreen

Ćerka pevačice Goce Božinovske i kompozitora Radeta Vučkovića, Jelena, vodi miran i povučen život daleko od očiju javnosti. Ona se u medijima pojavljuje samo kada ima neku novu pesmu, a svakog vikenda redovno nastupa u klubovima i diskotekama širom Evrope i regiona.

Iako nije puno aktivna na društvenim mrežama, svaka njena objava izazove veliku pažnju javnosti. Jelena na društvenoj mreži Instagram broji preko 90. hiljada pratilaca, pa važi za jednu od popularnijih pevačica kada je ovaj segment u pitanju.

Na pomenutoj mreži nedavno je objavila jednu fotografiju koja je izazvala pravu lavinu komentara. Naime, pevačica je otvorila sezonu kupanja, pa se slikala u kupaćem kostimu na jednom bazenu.

Svi su primetili da Jelena izgleda bolje nego ikada i da je zadržala vitku liniju od pre deset godina kada se prvi put publici predstavila u takmičenju „Zvezde Granda“ gde je dogurala do finala.

OGLASILA SE MAJKA NATAŠE ŠAVIJE! Otkrila nepoznate detalje veze Karića i starlete, sada je sve isplivalo na površinu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading