"ĆERKE SU MI U NEKOJ NOVOJ FAZI, TREBA TO ISPRATITI" Sloboda Mićalović otvoreno o naslednicama, pa otkrila da li je zadovoljna njihovim ponašanjem!
Foto: Dejan Briza

Sloboda Mićalović potiče iz glumačke porodice. Iako je njenim ćerkama zanimljiva njena profesija, sebe ne vide u glumi.

- Mojoj deci je sve to interesantno. Način na koji one kada odgledaju predstavu ili film, analiziraju sve to, ja se zbunim. Ja u tim godinama, iako mi je tata bio glumac, nisam imala pojma da tako rezonujem, ali ne vide sebe kao glumice - kazala je Sloboda Mićalović nedavno.

- Sada su u nekoj novoj fazi. Bude se neke nove devojke u njima, neki karakteri, a to treba da se isprati, ali sam zadovoljna jako - dodala je Sloboda za "K1".

Sloboda, podsetimo, ćerke Veru i Milu ima u braku sa kolegom Vojinom Ćetkovićem. Glumački par stao je na "ludi kamen" 2008. godine, a 2010. postali su roditelji bliznakinja.

- Imam tu sreću da je Vojin stariji deset godina i u odnosu na mene mnogo je mirniji i staloženiji. On je taj koji često smiruje neku situaciju. Živiš sa cimerkom pa se posvađate, kamoli sa suprugom u braku. Naš brak je stabilan, blago je napet i uzbudljiv, a ja to volim. Da je drugačije, bilo bi mi dosadno - rekla je glumica jednom prilikom.

"AKO SE TO NE ZABRANI, OVAKVE VESTI ĆE BITI SVAKODNEVNICA" Marija Veljković hitno se oglasila povodom masakra, poručila da se ovome mora stati na put!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading