ZALUDELA SVETSKU JAVNOST Dženifer Lopez u haljini srpske dizajnerke raspametila Holivud, a ovo su svi detalji!
Foto: Printscreen

Nije tajna da dizajnerka Melina Džinović odavno oblači holivudske glumice, a jedna od onih koja godinama ne odoleva njenim kreacijama jeste latino pop diva i glumica Dženifer Lopez.

Da su joj Melinine kreacije jedne od najomiljenijih, govori i činjenica da je supruga Bena Afleka nosila haljinu naše dizajnerke i u poslednjem filmu „Majka“ koji je nedavno premijerno prikazan na „Netfliksu“.

ZALUDELA SVETSKU JAVNOST Dženifer Lopez u haljini srpske dizajnerke raspametila Holivud, a ovo su svi detalji!

E-stock

 

Scene u kojima Lopezova nosi preusku haljinu s otvorenim leđima, a koja joj ističe obline obišle su ceo svet, a ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da je ovo jedina scena u kojoj je slavna glumica elegantno stilizovana, s obzirom na to da tokom celog filma nosi maskirna odela i vojničke jakne.

Zadovoljstvo zbog još jedne uspešne saradnje Melina Džinović nije uspela da sakrije, pa je na svom Instagram nalogu podelila fotografiju Lopezove, a za Alo! je otkrila kako se oseća zbog činjenice da je njena kreacija završila u svetskom hitu.

- Zaista ne bih znala šta da kažem. Ponosna sam i srećna jer Dženifer nosi haljinu u filmu koji je za kratko vreme postao izuzetno popularan. S obzirom na to da gotovo u svim scenama nosi vojničku uniformu, a da je moja haljina jedina elegantna kombinacija koju ima, zaista sam presrećna - rekla je Melina za Alo!, i dodala:

ZALUDELA SVETSKU JAVNOST Dženifer Lopez u haljini srpske dizajnerke raspametila Holivud, a ovo su svi detalji!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Iskrena da budem, ne mogu ni da izbrojim koliko je puta do sada nosila moje kreacije u poslednjih nekoliko godina, ali sam srećna jer je fan mog brenda i rada.

Uz scenario Miše Grin i Andree Berlof, Džej Lo igra profesionalnog plaćenog ubicu koji napušta usamljenički život kako bi zaštitila svoju otuđenu, napuštenu ćerku od grupe opasnih muškaraca koji su željni da je se dočepaju. Film je već postao ogroman hit, a svi ljubitelji „Netfliksa“ oduševljeni su kako se Džej Lo snašla u žanru koji nije komedija, a na koji smo je uglavnom navikli.

Melinu vole svetske zvezde

Osim Dženifer Lopez, Melinine kreacije nosile su i Šeron Stoun, Sofija Vergara, Gal Gadot, Maraja Keri i mnoge druge poznate dame, a ovakav uspeh naše kreatorke nije ostao ni u senci svetskih medija koji su često izveštavali o njenom životu i radu.

"IZOBLIČILA SAM SE OD BOTOKSA, KAO PLASTIČNA LUTKA SAM" Goca Božinovska zažalila zbog podmađivanja, pa otkrila da su svi primetili ovo!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading