"NISAM ŽELELA DA GRADIM KARIJERU NA TAJ NAČIN" Bivšoj zvezdi "Granda" razni sponzori nudili pomoć, otkrila na koji način se izborila sa tim!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Jelena Marinkov, koja se domaćoj publici predstavila u okviru „Zvezda Granda" još 2007. godine, ispričala je kakvo je stanje nekad vladalo u pomenutom talent-šouu, te i da smatra da je danas takmičarima značajno teže po pitanju pronalaženja sopstvenog mesta na estradnom nebu.

Ona se, inače, „u svoje vreme" takmičila s Katarinom Živković, Radom Manojlović, Dinčom, Milanom Stankovićem, koji su takođe svi ostvarili dobar uspeh.

- Mislim da je sada malo teže, jer kada smo se mi takmičili, bila je potpuno drugačija koncepcija. U nekom smislu što se tiče tog javnog eksponiranja, mislim da smo bili više u prednosti, jer je bio manji broj pevača - kazala je nekadašnja takmičarka dobro znanog šoua za jedne medije, pa se osvrnula na stručni žiri:

- Što se ostalih stvari tiče mislim da im je teže zbog žirija prvenstveno. Mada, imali smo mi i pevački žiri, novinarski i političari su čak dolazili- istakla je Jelena, pa se zatim dotakla estetskih korekcija za koje se bila opredelila.

– Kod mene je majka priroda, jedino sam zube uradila. Ostalo je sve moje, čak sam i zube normalne uradila, da ne „vrište" – nasmejala se pevačica, koja se i pre „Zvezda Granda" bavila muzikom.

MARIJA KILIBARDA RAZOTKRILA DRUGARICU Otkrila pol Anđelkine bebe

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading