BRUTALNI MODNI ŽIRI PEĐA BOŽIĆ OCENIO FRIZURE S EVROVIZIJE Ova takmičarka bolje da nije izlazila na scenu!
Foto: AP

Tako je i sa ovogodišnjom „Evrovizijom“ o kojoj se i dalje priča. Peđa kaže da je pobednica Lorin oduševila i frizurom, a ne samo pesmom.

- Pobednica je nosila frizuru koja je bila u potpunosti usklađena sa stajlingom i scenskim nastupom. Inače, sviđa mi se kako joj stoji ovaj neobavezni look - rekao je Peđa i dodao da je samo još jedna učesnica od njega zaslužila peticu.

-  La zara je bila predivna! Još jednom sam oduševljen francuskim stilom koji podrazumeva eleganciju i besprekornu frizuru - istakao je Božić, koji dalje nije imao lepe reči.

- Čehinje su me razočarale. Želele su da usklade frizuru sa garderobom i scenskim nastupom, ali taj pokušaj nije vredan pomena. Uopšte mi se ne dopada, toliko da bih je ocenio jedinicom - kaže Peđa, kojem se nije dopala seksepilna Noa Kirel iz Izraela.

- Nije me fascinirala! Frizura je suviše obična, ravna i slepljena kosa, sa razdeljkom na sredini. Dajem joj dvojku - kaže Peđa.

Što se Estonke tiče, stvari stoje malo bolje.

- Šiške koje su sada u trendu u kombinaciji sa konjskim repom deluju lepo, a frizura je usklađena sa stajlingom. Dajem joj ocenu 4 - završio je Božić.

POLUGOLA TVERKUJE! Teodora Džehverović vrelim snimkom pokrenula lavinu komentara, ovo nikada niste videli (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading