"BRAK MI JE BIO USPUTNA STVAR" Muzičar progovorio o bivšoj ženi, pa šokirao izjavom: Nju sam više voleo od Goce!
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Muzičar je u ispovesti  ispričao da mu je muzika uvek bila najveća ljubav, veća i od poznate pevačice Goce Lazarević, a da je u brak uvek ulazio spontano, kao što je iz istog izlazio.

- U Americi sam mogao da budem milioner. Imao sam ponude da se obogatim radeći sa svojom ženom, ali ona nije htela da odemo odavde. To je bila jedna od prilika koje sam propustio, ali se nikada nisam pokajao. Nekako se uvek namesti da postoji bolji put od onog koji vi mislite da je najbolji. Kad se te pare prebace u našu valutu, mogao sam da kupim i do pet automobila mesečno, naravno neke srednje klase. Bilo je i kasnije dobrih  prilika da zaradujem ogromne pare, ali sam uvek birao neki sporedni put - kaže na početku za Srpski telegraf kompozitor i nastavlja:

- U Jugoslaviji se mnogo lepo žive

lo i samo me lepe stvari vežu za taj period. Pored toga što sam se fokusirao na obrazovanje, bio sam i jedan od najvećih šmekera kad sam bio mlad. Mislim da sam mogao da imam svaku ženu, nekako sam plenio energijom i time sam osvajao nežniji pol. Ipak, nisam bio ženskaroš. Kad bi mi se neka devojka svidela, okupirala me je na svakom nivou i tada bih se skroz posvetio. Voleo sam nekoliko žena u životu, ali sam istinski nekako uvek bio zaljubljen u violinu i muziku. Čak više od Goce! To je uvek bila moja najveća ljubav.

Zahar je potom ispričao da mu papiri nikad nisu bili važni, te i da nikad i nije očekivao da s jednom ženom provede ceo život.

-Brak mi je bio usputna stvar. Svakako sam u isti uvek ulazio preko noći. Bez mnogo svedoka. Matičarka je, recimo, mene i Gocu pitala gde ćemo da slavimo jer smo mi sve to usputno rešavali. Nije bilo toga da se sve planira unapred. Papiri nam nisu bili bitni, samo sirova ljubav, toliko koliko je trajala. Mi smo imali lep život, bez mrlja u radu. Moj život sa Gocom bio je divan, a to što je svako krenuo svojim putem takođe je bila naša pametna odluka. Pre Goce sam imao neuspeli brak, tako da, kad pogledate, nešto me nisu htele te veze za ceo život. Iz tih odnosa rodila su se deca, koja su veliko blago, i to će uvek biti nešto najlepše što sam u životu doživeo.

"PLAKALA SAM KAO KIŠA" Tea Tairović otkrila sve o svojoj novoj pesmi, pa priznala kome je posvetila

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading