KRIZA SREDNJIH GODINA Mustafa oženio dve decenije mlađu izabranicu, pa šokirao postupkom
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Turski pevač Mustafa Sandal je nakon razvoda od pevačice Emine Jahović stao na ludi kamen, prošle godine sa dvadeset godina mlađom Melis Sutšurup, a koliko mu prija njeno društvo, govore i objave na društvenim mrežama

Ovoga puta njegova izabranica podigla je prašinu fotografijom na kojoj sedi u Mustafinom krilu, dok je on snažno grli oko struka. „Ovo mu ne priliči! Kriza srednjih godina! Plati alimentaciju, budi gospodin!“, bili su samo neki od komentara. 

Da je Melis upala kašika u med, govori činjenica da je nedavno za renoviranje nove kuće Mustafa izdvojio više miliona, čime se i njegova partnerka pohvalila na svom Instagram profilu.

„Novi dom, novi početak“, poručila je Melis i dodatno podgrejala priče da Mustafa ipak ima novca, uprkos činjenici da ne plaća alimentaciju za svoja dva sina.

Podsetimo, Emina i Mustafa su 2018. okončali brak dug deset godina, dok se Mustafa samo godinu dana kasnije već našao u zagrljaju nove devojke. Za razliku od njega, Emina je imala partnera s kojim nikada nije potvrdila vezu, a kako je kasnije ispričala za domaće medije, nije bila spremna da ozvaniči vezu.

- Samo sam želela da budem sigurna da izbor koji pravim bude pravi i da to ne bude jednu godinu ovako, a drugu onako - rekla je tada Emina.

ANASTASIJA DOŽIVELA CECINU SUDBINU! Pevačica sa knedlom u grlu o gubitku bebe, sve se desilo pred svadbu sa Arkanom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading