NISMO MOGLI DA OSTANEMO ZAJEDNO Naša poznata voditeljka se razvela u trudnoći: "Roditelji su bezuslovno stali iza mene"
Alo

Poznata TV voditeljka Dragana Katić  otvoreno je govori u kakvom je odnosu bila sa ocem svojih sinova, kao i sa njegovom prvom suprugom.

Dragana Katić je sinove odgajala sama, desna ruka su joj bili roditelji, a iako se završila ljubav između nje i oca njene dece ona je smelo koračala dalje u trudnoći. Rodila ih je kada je imala 33 godine, a oni danas imaju 25.

-Od trenutka kada je to već bilo potpuno jasno da ću ja samostalno da rodim decu do trenutka dok su moji roditelji bili živi oni su apsolutno bili moja desna ruka u svemu. Mama je radila nekih godinu dve dana kada sam se ja porodila, onda je otišla u penziju, a moj otac je bio moja desna ruka, radio je apsolutno sve što nije radio kada sam ja bila mala. Toliko su voleli moju decu, tačnije svoje unuke i mene. Meni su pokazali u stvari tek tada koliko su veliki i kakvi su roditelji. Tada su mu u stvari pokazali šta je roditeljstvo kada su bezuslovno stali iza mene. I danas nailazite na osudu, problem, začuđavanje, da li je, zašto je, da li je rodila vanbračno, ili ne, kako je, šta je, a kamo li tada. Moji roditelji nisu Beograđani, oni su došli iz malih sredina i povezani su sa svojim porodicama u tim malim sredinama, takođe sam i ja bila povezana, gde su potpuno drugačiji standardi gde se očekivalo da i ja to uradim do neke 25. ili 26. ali kako ja to nisam uradila oni su govorili ona je posebna, ona je drugačija i stvarno je ispalo drugačije - kaže Dragana za "Blic Tv".

Sinovi su rasli i svako je krenuo svojim putem. Jedan od njih otišao je u inostranstvo.

Iako je sinove odgajala sama, oni su imali kontakt sa ocem koji je u jednom trenutku doživeo saobraćajnu nezgodu zbog koje nije više mogao normalno da funkcioniše.

-Ne, pa ne bi bilo lepo, ja sam sa 32 godine ostala u drugom stanju to je zrela osoba, zrela ličnost, formirana, vrlo svesno. Dogodilo se da nismo mogli da ostanemo zajedno njihov otac i ja. Na civilizovan način smo to rešili. U njihovom životu je bilo dovoljno oca do trenutka dok on nije doživeo jednu saobraćajnu nezgodu koja ga je prosto omela i nije mogao potpuno normalno da funkcioniše do kraja života, ali oni su i tada imali kontakt, posećivali ga. Postojao je kontakt koliko je on mogao u tom kontaktu da učestvuje - kaže Dragana.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading