Poznati koju su usvojeni i usvojili
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Pevačicu Minu Kostić je usvojila tetka repera Ivana Ivanovića Đusa – Duda Ivanović. Ona je pevačici pružila srećan i bezbrižan život jer je kod bioloških roditelja živela u teškoj nemaštini.

Mina je rođena u mnogočlanoj porodici, sa desetoro dece, i tih sedamdesetih godina živeli su veoma teško u kućici u prigradskom naselju Ledine, dok je ona pored pokojne Dude živela kao princeza.

Svoju biološku porodicu nije zaboravila, stalno im je dolazila u posete i pomagala im.

Manekenka Ivana Korab nakon rođenja druge bebe planira da usvoji dete. Srpska lepotica ponosna je mama dvogodišnjeg sina Matea, a uskoro u njihov dom stiže još jedna beba.

Manekenka je krajem prošle godine ponovo zatrudnela, oduvek je sanjala o velikoj porodici, a nedavno je otkrila da planira da treće dete usvoji. Ona će nakon porođaja pokrenuti proceduru za usvajanje deteta.

Starleta Soraja Vučelić koju je javnost upoznala tokom takmičenja u Velikom bratu, danas živi i svili i kadifi sa svojim izabranikom i sinom, a malo ko zna da je imala teško detinjstvo.

Soraja je odrastala bez oca, a kako majka nije mogla da je izdržava, usvojila ju je tetka.

Otkako se pojavila na javnoj sceni Srbije počela je da niže skandal za skandalom, a bio je i zabranjen ulazak u Srbiju.

Pevačica Goca Tržan i njen suprug Raša Novaković, posle neuspelih vantelesnih oplodnji, želeli su da usvoje dete.

O odluci da usvoje dete nedavno je za domaće medije govorila i pevačica. Otkrila je da ona i Raša nemaju priliku da usvoje novorođenu bebu.

Prema našem zakonu, žena od 48 godina ne može da usvoji tek rođenu bebu, jer razlika između usvojitelja i usvojenika ne sme da bude veća od 45 godina.

Saša Popović je u emisiji "Zvezde Granda" otkrio da je takmičarka Ivana Dulić prezime dobila od porodice koja ju je usvojila kada je imala 6 meseci. Ivanu je kao malu ostavila majka, a rođenog oca nikada nije ni videla.

Ivana se pre 11 godina takmičila prvi put u emisiji "Zvezde Granda", kada je došla do smog kraja, ali nije odnela pobedu.

Dvema devojčicama Loli i Mili, pevač Sergej Ćetković i njega supruga Kristina pružili su neizmernu ljubav i zaštitu.

Pevač ne krije da je slab na svoje naslednice, i da gotovo nikada ne ume da im kaže ne, ali da istovremeno radi na tome da ih ne razmazi, zarad njih samih i dalje budućnosti.Inače, Sergej je nedavno svoje naslednice vodio na koncert njegove koleginice Jelene Rozge u Štark Areni, gde su zajedno uživali uz najveće hitove balkanske zvezde.

Esma Redžepova, najpoznatija makedonska pevačica i "kraljica romske muzike", bila je i žena velikog srca . Za života je usvojila 47 sinova i samo jednu ćerku, Eleonoru.

Esma je zbog toga dva puta bila nominovana za „Nobelovu nagradu“, ali najveće priznanje bila su joj deca kojima je pružila topli dom i roditeljsku ljubav sa muzičkim pedagogom Stevom Teodosijevskim.

Svu svoju decu Esma je zajedno sa suprugom podigla i finansijski pomogla.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading