Petar
Foto: Printscreen/Printscreen TV GRAND

"Nikad nije kasno" obeležile su tragične ispovesti pevačkih veterana, a jedna od tih je i životna priča Petra Spasojevića.

Naime, njemu je detinjstvo proteklo sa mnogo uspona i padova, a prvi put je zbog svađe sa ocem pobegao od kuće sa svega petnaest godina.

Petar se danas aktivno bavi muzikom, otac je dve ćerke koje su mu podarile dve unuke, a njegov motiv da se prijavi bio je da pokaže ljubav i poštovanje svojoj bolesnoj supruzi Zorici koja je u međuvremenu preminula.

- Večeras pevamo pesmu koja nema cenu, pošto je moja supruga preminula. Prošli put kada smo bili ovde, ona je bila dobro, sad je situacija takva i za ćerke, i za moje prijatelje i za sve koji me znaju – kazao je Petar tokom takmičenja i svojoj supruzi posvetio numeru "Svirajte noćas samo za nju“ koja je rasplakala sve u studiju i kraj malih ekrana.

- Sve su to emocije iz srca, iz duše, to je tako i to je život. Ja se nadam da je ponosna na mene, ovaj nastup sam posvetio i svojim ćerkama koje su bile čak izloženije nego ja u nekim trenucima. Tako da je ovo jedna zahvalnost i njima, ako to može kroz pesmu da se kaže – rekao je Spasojević za Grand neposredno nakon nastupa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading