Tijana
Foto: Alo/Foto: Printscreen

Tijani Maksimović, poznatijoj kao Tijana Ajfon, noćas je zapaljen auto. Starleti je vozilo bilo parkirano ispred zgrade, pa su komšije čule eksploziju.

- Sve se dogodilo oko 4 sata. Bilo je užasno. Čula sam kako je puklo staklo i odjednom gori auto. Jako neprijatno. Videla sam Tijanu kada je izašla ispred, ali džabe, sve je gorelo. Uhvatila se za glavu. Ubrzo su stigli i vatrogasci. Ugasili su vatru. Na lice mesta je izašla i policija. Ovo je zaista katastrofa, u našem kraju ima mnogo dece i ovako nešto ko god da je uradio je za svaku osudu - priča za Kurir očevidac.

EVO ŠTA SE DEŠAVA S TIJANOM AJFON NAKON ŠTO JOJ JE UNIŠTEN AUTO Sve pretvoreno u prah i pepeo, starleta van sebe i u strahu

Printscreen

 

Maksimovićeva je nedavno kupila sebi luksuzni automobil za koji je iskeširala oko 45.000 evra.

Tijana se pojavila u policiji vidno uznemirena a kada je dala izjavu i izašla iz "29. novembra" nije bila raspoložena za izjave i razgovor sa medijima.

Starleta je sve vreme pričala telefonom, a kada se obratila medijima, kratko je rekla da su joj i policija i advokat rekli da ne daje nikakve izjave.

tijana ajfon

Alo

- Tijana je potpuno van sebe, ne zna šta ju je snašlo! Istina je da joj je auto zapaljen, ljudi, shvatite da je životno ugrožena i normalno je da se plaši za svoju bezbednost! Odmah je otišla u policiju kako bi prijavila šta se dogodilo. Pod velikim je stresom, strašno - rekla je njena najbolja drugarica.

Kada se policijski uviđaj završio, Tijanin auto su odnele nadležne službe.

Ako je sudeći po fotografijama, spoljašnjost auta nije potpuno uništena dok je od kabine ostao pepeo. Svim prisutnima je iznenađujuće da je školjka ostala u takvom stanju s obzirom da je vozilo gorelo u plamenu što se može videti po fotografijama, piše Kurir.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading