DOŠAO JE KRAJ! Mirko Šijan priznao šta je uradio Bojani Rodić, porodica van sebe!
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Mirko Šijan nije bio baš najmirniji sin, o čemu je njegova majka Goca Božinsovska u više navrata pričala na različitim TV nastupima i intervjuima. Mirko je voleo da izlazi, nije imao stalni posao, stalno je menjao devojke i zabava mu je bila na prvom mestu. Međutim, kako tvrde njegovi poznanici, on je sad potpuno novi čovek otkako je upoznao Bojanu Rodić, sa kojom ima dva sina.

Iako njegovi bližnji govore da su ga očinstvo i brak promenili i učinili odgovornim muškarcem, Mirko je danas to demantovao– naravno, kroz šalu

Sin Goce Božinovske objavio je snimak koju je objavila jedna influeserka kako bi pokazala kako je jedan dan svake majke vrlo naporan. Žena radi više stvari istovremeno po kući, dok se ujedno brine o deci. Jednom rukom kuva i čisti, drugom ljulja bebu, a nađe se vremena i za vežbanje.

Ovu objavu pratila je druga, koja se mnogima nije svidela. Mirko je drugom objavom poručio da Bojana sve radi sama, a da on, dok ona izvršava dnevne zadatke, srećno pevuši i ne pomaže joj uopšte.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading