Miloš Timotijević sa ženom
Foto: Printscreen/Instagram

Budući da je dobar deo života provela u Portugalu gde joj je otac, čuveni fudbaler Saša Simić, svojevremeno bio angažovan i gde je doživeo vrhunac karijere, supruga našeg popularnog glumca Miloša Timotijevića, Tijana, ovu prelepu zemlju ne uspeva iz srca da iščupa, pa svaki slobodan trenutak supružnici koriste da tamo provedu.

Odmor Miloša Timotijevića protiče i sada na ovoj predivnoj destinaciji koju poseti kada god nađe prostora zbog brojnih poslovnih poduhvata, a koliko je srećan, zaljubljen i ispunjen na emotivnom polju, dobar su pokazatelj njegove objave na Instagramu.

Fotografije i snimci koje sa pratiocima deli govore da mu je u novom braku sve potaman i da se odlično provodi u zemlji poznatoj po vinima, sirevima i narandžama koju je očito i on pored svoje izabranice izuzetno zavoleo.

Suncem okupane plaže, more, talasi, lagana garderoba i Tijanin zagrljaj, reklo bi se jedino je što je u ovom trenutku našem glumcu potrebno, a upravo to je i ono što opisuje odmor Miloša Timotijevića koji protiče u divnom ambijentu i još boljem raspoloženju.

 

 

Iako nas ni ovog puta on nije počastio romantičnim kadrovima na kojima je sa svojom voljenom, fotografije nastale na peščanoj plaži zagolicale su maštu njegovih pratioca koji su poželeli da na nekoj objavi ugledaju i prelepu, od Miloša znatno mlađu Tijanu, koja još uvek u javnosti ne želi da se eksponira, a koja je glavni "krivac" za glumčev široki osmeh.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading