Ccea i Mili
Foto: Printscreen/Priintscreen twiter

Međutim, pre svega ovoga oni su bili veliki prijatelji a Mili je bio autor melodije njenih najvećih hitova u karijeri. Tandem iz snova, činila je zajedno sa Cecom i Milićem i Marina Tucaković, jedna od najboljih tekstopisaca na Balaknu, koja je na melodijama kompozitora pisala tekstove za pevačicu koji su i dan danas ogromni hitovi.

Kada se snimao album "Gore od ljubavi", 2004. godine, Ražnatovićeva je imala i svoju emisiju "Ceca specijal" sa kojom je takođe ostvarila ogroman uspeh, a gledaoci i fanovi pevačice imali su prilike i da vide kako izgleda stvaranje pesama u studiju, a sada se taj snimak ponovo pojavio na društvenim mrežama.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama možemo videti kako Ceca priča o Marini i njenom talentu, a onda i momenat kada Ražnatovićeva u studiju snima upravo pesmu "Gore od ljubavi" pod budnim okom Milija. On je sve vreme pratio kako pevačica izvodi pesmu a onda nakon snimanja Ceca se požalila i kako je boli bubreg od te pesme, što govori da snimanje nije bilo nimalo lako.

 

 

Pevačica na početku videa priča o Marininom talentu, i kako su imali problem sa tekstovima a onda je Tucakovićeva u jednom momentu "proradila" i napisala fenomenalne tekstove.

Podsetimo, Ceca i Mili završili su na sudu, onda kada je pevačica shvatila da se kompozitor upisao kao vlasnik fonograma svih albuma koje je radio sa njom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading