SA SRĐANOM ĆE PROGRAM VODITI OVE DVE LEPOTICE! Voditelj je već radio sa njima, a ostaćete bez teksta kada kad čujete koje škole su završile! (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Voditelj Srđan Predojević vraća se na televiziju Pink pet i po godina nakon što je sa iste otišao, tada zajedno sa Jovanom Joksimović sa kojom je vodio "Jutro sa Jovanom i Srđanom".

- Vraćam se u okruženje koje mi je poznato, tu sam radio sedam godina, znam ljude, tehniku... To se dogodilo pre četiri nedelje i odmah smo krenuli u pripreme. Naši "radovi" su pri kraju, a pod tim mislim na potpuno novi prostor koji će biti samo za naš program. Nov studio, novi ljudi... Govorim o jutarnjem programu, s tim što ću ja imati i 4 emisije na mojoj televiziji Vesti. Dakle, pet emisija nedeljno u okviru Pink medija grupe. Kada pričamo o jutarnjem na Pinku, radiću petak - ispričao je Srđan ekskluzivno za Telegraf.rs.

Kako saznaje pomenuti medij, sa Srđanom će program voditi Sara Stanković i Milica Damjanović.

Sara i Milica sa Predojevićem već neko vreme rade i na televiziji Vesti koja je takođe u vlasništvu Pink medija grupe.

Sara je magistrirala u Parizu političke nauke, a Milica je završila srpski jezik i književnost.

- Sara je završila političke nauke u Francuskoj, magistrirala je u Parizu, govori tečno francuski i engleski jezik. Ona ima ogroman potencijal u razmišljanju, u svojoj mladosti - opisao je Srđan svoju koleginicu Saru, a zatim se osvrnuo na Milicu.

- Milica je kod nas završila srpski jezik i književnost. Ona je satkana od kulture i pristojnosti, što nama sada i treba. Moje iskustvo od 15 godina jutarnjeg programa i njihova mladalačka želja, potreba, temperament i pamet... To sve kad spojimo dobićemo vrlo pristojnu emisiju, u vizuelnom, govornom, novinarskom smislu i u smislu toga šta plasiramo kao informaciju. Dakle, nas troje ćemo biti voditelji te emisije petkom, jutarnjeg programa i to će sigurno biti nešto drugačije - ponosno ističe Predojević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading