Taške
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Viki Miljković i njen suprug, kompozitor Dragan Tašković Taške, dugo su u skladnom braku i imaju sina Andreja, koji se umesto za muzički put svojih roditelja opredelio za sport, tačnije za tenis.

Očevim stopama nije krenula ni Tašketova ćerka iz prvog braka, Jelena, koja živi u Nemačkoj, gde je završila visoke škole, a pre dve godine se i venčala.

‒ Srećan sam što je moja ćerka, zajedno sa porodicom, u nemačkom gradu Karlsureu, otvorila etno-restoran u kome je na meniju hrana sa ovih prostora. Posebno me raduje što je baš u tom restoranu izložila harmoniku, na kojoj sam prvi put zasvirao ‒ ispričao je jednom prilikom Taške.

Sudeći po Jeleninom opisu na Instagramu, ona je u međuvremenu postala majka – pored slova „E“, na njenom profilu stoji belo srce i flašica za bebe.

Jelena

Foto: Printscreen/instagram

 

Jelena, koja je odrasla uz majku Gordanu, često je dolazila u Srbiju kod oca, čak i kada se drugi put oženio. Štaviše, Viki Miljković ne krije da joj je Tašketova ćerka izuzetno draga, ali i da su Jelena i Andrej izuzetno bliski.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading