Jovana Ljubisavljević
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Jovana Ljubisavljević pojavila se sinoć na gala proslavi jednog poznatog beogradskog frizera. Ona je uživala u društvu estradnjaka koji su došli da podrže svog dugogodišnjeg prijatelja i saradnika, a lepa misica je progovorila o svojoj vezi sa biznismenom Bogdanom Srejovićem i planovima za venčanje.

- Odlučila sam da budem najbolja verzija sebe i sve kockice se polako sklapaju. Najviše komplimenata i saveta dobijam od svojih gostiju. Nisam sebe zamišljala kao voditeljku, ali sam uvek bila komunikativna i volela da pričam, nisam imala tremu, tako da su se i tu kockice uklopile - rekla je Jovana.

Jovana Ljubisavljević

Foto: ATA Images

 

Kako je istakla, sebe više ne vidi kao učesnicu rijalitija, a onda je otkrila da li je Bogdan ljubomoran u vezi.

- Ljubomora je potrebna u vezi, ali u granicama normale, srž je komunikacija. Sa Bogdanovom ćerkom imam savršen odnos i jako sam srećna i ponosna i ne bih ništa promenila. Bogdan i ja smo celina, živimo zajedno i 99 posto vremena provodimo zajedno - rekla je Jovana, pa progovorila o venčanju sa Srejovićem:

- Jedan dan bih pravila gala svadbu tri dana i tri noći, a drugi dan bih se negde udala da niko ne zna, ali svakako ćete biti obavešteni - istakla je ona za "Blic".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading