Seksi i Zera
Foto: Alo/Foto: privatna arhiva

Izvor: Olgica Kosovac, Ermin Biberović

Seksi iz "Crnog Ceraka" i njegova koleginica  Zera pojavili su se večeras na promociji povodom najavljenog Vojaževog i Nućijevog prvog solističkog koncerta, te tom prilikom na početku razgovora otkrili šta publika od njih može očekivati, s obzirom da su jedni od gostiju dugo iščekivanog događaja.

- Pa mislim svakako na njihovim nastupima je generalno najveće ludilo, tako da može još veće da se očekuje, plus gosti koji su na koncertu, ja ne sumnjam u koncert zapravo. - dodao je Seksi, a onda se na isto osvrnula i mlada muzička zvezda:

- Pa od mene kao i uvek neku ludu i energetičnu energiju - dodala je vidno uzbuđena pevačica.

Seksi i Zera

Foto: privatna arhiva

 

S obzirom da je nedavno gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković doneo je zabranu o nastupima za nekoliko srpskih izvođača u tom gradu, među kojima su i Breksvica i Dragomir Despić Desingerica, Seksi je sada dao svoj sud o pomenutoj situaciji.

- Pa mislim da ne treba svakako, pogotovo ne zbog takve bezazlene situacije da se ljudima zabranjuju nastupi. Breskvica je mogla da bude i Crni Cerak i Zera, svakako ne podržavam zabranu, stajem na stranu svojih kolega po tom pitanju.

Celu izjavu poslušajte u prilogu ispod.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading