Aleksandrina majka pustila suze radosnice
Foto: Alo/Foto: Alo!

Aleksandra Prijović je koncert otvorila velikim hitom "Od istoka do zapada" , a suze su pale već na samom početku, u toku emotivnog govora.

- Prvi put, kad sam prolazila pored Arene, to je bio moj prvi dolazak u Beograd, kada sam rekla: "Mama zamisli da jednog dana imam ovde koncert". To se tada činilo nemogućim, ali uz vašu ljubav i podršku, sve je moguće. Mama sigurno plačeš sad. Mislim da ste primetili da u poslednje vreme ne mogu da sakrijem svoje emocije i da često zaplačem na nastupima, sigurno će biti i večeras tako. Želim da zajedno plačemo, želim da ovo bude veče za pamćenje i da uživamo svi zajedno - rekla je Aleksandra Prijović i pogodila.

U tom trenutku, Alo! ekipa uspela je da "uhvati" emotivan prizor gde je njena majka Borka Mihajlović zaplakala od sreće, te je bila ponosna zbog ogromnog uspeha svoje mezimice.

Inače, Borka se rasplakala i pre početka koncerta, ispred Arene, kada je otkrila da i ona im tremu.

- Znala sam da će ovo da se desi, ali nisam znala da će ovako da deluje na mene. Nisam je videla danas, mimoišle smo se. Zvala me je, pitala me je da li sam gotova, da li sam se sredila, da li sam stigla... Pitala sam je kako si ti, kaže: "Super sam, nemam tremu". Pozitivna je, srećna, isto kao svi mi. Baka i deka će uskoro stići. Ja sam sad počela da plačem kad sam videla ovu masu... Nisam mogla da se suzdržim. Ne znam šta će biti kad se ona pojavi na sceni, kako ću to podneti - rekla je Borka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading