Muž Aleksandre Subotić
Foto: Alo/Printscreen

Starleta Aleksandra Subotić i njen partner Petar Peca Raspopović danas imaju veliki razlog za slavlje.

Naime, njihov sin Jovan danas slavi treći rođendan, pa je ponosna mama, čim ga je odvela u vrtić, sa svojim pratiocima podelila ushićenje, a pohvalila se i time kako ga je obradovala kada se probudio.

Aleksandra je pokazala preslatku kućicu za decu koju mu je kupila i montirala tokom noći u njihovom luks stanu kako bi ga obradovala pred vrtić, a takođe je istakla da je Jovan tek pošao u obdanište, pa se požalila da se i dalje privikava, kao i da se buni što mora u školicu:

- Nije uopšte srećan što ide u vrtić, buni se, hoće u kafić, ali navići će se kao i sva deca. Poneo je za svu decu sokiće i kinder jaja, mislili smo i na vaspitačice, pa smo poneli i posluženje za njih, a predveče mi porodično organizujemo slavlje, tako da ćete sve moći da pratite putem mog Instagrama. Srećan mom Jokiju rođendan - istakla je ponosna mama

Podsetimo, Aleksandru je Peca prevario sa njenom tada najboljom drugaricom Majom Marinković o čemu je javnost brujala danima, ali je ona ipak rešila da mu oprosti prevaru sa izgovorom da je porodica na okupu njena jedina misija, kao i da svaka prava žena kojoj su deca na prvom mestu mora da izdrži i takve udarce u životu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ljuba

06.10.2023 16:09

Djeca su preslatka,Peca pravi frajer,a ona sirota jedva govori koliko se izvještačila.Kakva je prirodna ljepotica bila,a sad plastična lutka.