Sandi Cenov
Foto: Alo/Printscreen

Ime Sandi Cenov izuzetno je bilo poznato još devedesetih godina, a nakon hita ,,Malena" postao je miljeni žena. Svojim vrlo intenzivnim i burnim ljubavnim romansama punio je medijske stupce, do te mere da su čak i nazivali "magnetom za manekenke".  Na hrvatskog pop pevača ni mnoge poznate dame nisu ostale imune.

U jeku popularnosti muzičar se gotovo potpuno povukao iz javnog života, da bi se kasnije vratio muzici.  On je danas aktivan na društvenim mrežama, tako da njegovi fanovi, ali i javnost mogu videti kako sada izgleda.

Sandi Cenov

Printscreen

 

Sandi danas živi mirnim porodičnim životom sa suprugom Ilinom. Nju je poznavao samo tri meseca pre venčanja na Baliju 2005. godine. Nakon izvesnog vremena su dobili dvoje dece, ćerku Zaru i sina Mikulu, a iako se retko zajedno pojavljuju na događajima, oni važe za jedan od najskladnijih hrvatskih parova.

Sandi Cenov

Printscreen

 

Međutim, sudeći po slikama na Instagramu, gde ima veliki broj pratilaca, Sandi nije dozvolio da se opusti što se izgleda tiče. I dalje održava odličnu figuru, ali imidž je znatno promenjen. Pustio je bradu koja je seda, ali mu odlično stoji. Tu su i brojne tetovaže, koje doprinose njegovom novom stilu.

Sandi Cenov

Printscreen

 

@alo_portal “Šta ti tražiš sa takvim čovekom? Ko je tu lud?” #alodnevnenovine #alo #majamarinkovic #fypシ #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading