Slavlje u porodici Trajković
Foto: Alo/Alo

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa večeras slave rođenje unuke, s obzirom da se njihova snajka juče porodila i na svet donela preslatku devojčice, te je stoga njihov sin po drugi put postao tata.

Đani se prvo obratio medijima, pa je u svom stilu opisao kako je saznao da je u njihovu porodicu stigla i devojčica.

- Legao sam u sedam ujutru pošto sam radio i ulazi Slađa kaže mi Ajde deda ustaj, ja njoj dobacim ma beži tamo, a ona meni Ajde, bre, snajka se porodila - ispričao je Đani kroz smeh pa dodao:

- Samo neka slavimo, Bogu hvala inače je svuda neka nervoza. Što se tiče poklona od dede, za to je baba zadužena, ja donesem pare, a baba kupi šta treba - istakao je Đani, pa priznao da nikada nije prestao da pije kao što se pisalo.

 

- To da ja više ne pijem je jedna velika laž, večeras ću piti špricer. Inače mi od kolega niko nije čestitao, tako da nikoga nisam ni zvao. Doći će mi Zlata Petrović, ali nas dvoje smo stari banditi - zaključio je Đani.

Podsetimo, Marko i Minja Trajković venčali su se 16. decembra 2021. godine, a ceremonija venčanja obavljena je u zgradi Gradske opštine Savski venac, u krugu najuže porodice.

(Olgica Kosovac)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading