OVAKO IZGLEDA ĆERKA ŽELJKA I SONJE Evo koje je sve operacija uradila i kako sada izgleda Sofija Šašić, nikoga neće ostaviti ravnodušnim
Foto: Printscreen/instagram

Ćerka Sonje Vuksanović i Željka ŠašićaSofija Šašić pre izvesnog vremena je objavila fotografiju iz ordinacije plastičnog hirurga u Turskoj gde se podvrgla operaciji nosa, te mnogi komentarišu da sada izgleda kao "prava barbika".

Naime, Sofija Šašić je navodno operisala nos iz zdravstvenih razloga, a njen otac Željko nedavno je izjavio da mu zbog pojedinih estetskih korekcija i nije bilo svejedno, ali i da nema ništa protiv plastične hirurgije sve dok se rade u granicama i sa merom.

Željkova i Sonjina naslednica je, kako se pisalo, do sada već jednom operisala nos, dopunila usne i povećala grudi i mnogi kažu da sada izgleda kao barbika.

Evidentno je da je to uradila sa ukusom, budući da promena i nije toliko drastična, ali je jasno da je nekada izgledala drugačije, što dokazuje i slika koju možete videti u okviru teksta.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dida

14.10.2023 20:31

Ok izgleda sad , mada mi je i dalje kao neka kornjacica, pre je bas smesna bila sa onim nosem, dobro je sto se izoperisala cela.