Jelena Karleuša
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Pevačica Jelena Karleuša i novinar Milomir Marić sreli su se sinoć ispred zfgrade TV Pink gde su se oboje uputili u emisiju Hit Tvit u kojoj su zajedno gostovali.

Njih dvoje su se srdačno pozdravili i požurili ka studiju, a sudeći po pozdravu, očito da je manja rasprava koju su imali pre nekoliko godina sada iza njih. 

Podsetimo, Jelena je svojevremeno gostovala u Marićevoj emisiji "Ćirilica" na TV Happy na kojoj je on urednik i tada se povela polemika o magazinima koje je upravo on uređivao, a koji su u to vreme, dalekih devedesetih, pisali oštro i JK koja je bila maloletna i na samom početku karijere. Jelena je tu priliku iskoristila da sve to spočita Mariću, ali joj je on na sve vickasto odgovorio u svom stilu, pa je izbegnut sukob koji se inače osećao u vazduhu.

- Ti si bio urednik "Profila", "Duge", "Dame" i drugih časopisa u kojima sam ja non-stop bila, a tada sam bila maloletna. Može se reći da si ti začetnik ove katastrofe koja vam se desila - istakla je pevačica, a Milomir joj je odgovorio:

- Pa, da, može se reći da sam te ja lansirao u zvezde - rekao je Marić tada.

@alo_portal OVAKVU JE NE VIĐAMO ČESTO Karleuši kolega zapevao na uvce, a ona pala u sevdah #alo #alodnevnenovine #jelenakarleusa #fypシ #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading