Bogdan Ilić
Foto: Alo/Printscreen

Srpski jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase u poslednje vreme nije bio prisutan u medijima, ali je zato na svom Instagram nalogu stalno prisutan.

Naime, Baka se oglasio i izdao zahvalnost svojim pratiocima, jer su nastavili da čekaju povratak na njegov kanal, pošto je zauzet snimanjem lajvova.

Baka Prase

Foto: Printscreen/instagram/bakaprase

 

- Hvala... Upao sam u neko apsolutno ludilo...San...San u kome sve ja kontrolišem...Ali to nije san, to je stvaran život. Hvala...Nakon svih ovih godina i dalje smo #1. Posle svega niste odustali od mene. Hvala...Snimam lajvove osam meseci, bez skoro dana pauze, ali sam zbog toga zapostavio dosta vas koji čekate klipove na glavnom kanalu, ali vi ste i dalju tu, čekate i sada kada ste dočekali, ponovo ste se postarali da budemo #1. Hvala...Vreme je da vam se odužim za sve. Već sam počeo, ali tek ćete imati prilike da vidite, kako ću vam se zhavalčiti. Koliko kola, novca, telefona i ostalih stvari ću vam pokloniti, samo jer ste uz mene. Promenili ste mi život, sada već za milion stepeni i za to hoću da vam kažem hvala - bio je iskren Baka na svom Instagramu.

Podsetimo, Bogdan je iznenadio Nikolu, dečka iz Srbobrana, koji ima azil za životinje, tako što mu je donirao milion dinara. Naime, Nikoli je stigao porez zbog skupljanja pasa lutalica koji iznosi 1.762.514.93 dinara, o čemu je on obavestio svoje pratioce na društvenim mrežama, očajan jer taj novac nema, a već na sledećoj objavi je rekao kako mu je jedan humani čovek donirao milion dinara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading