SPAVALA SA 10 MUŠKARACA!: Lea Kiš ponizila učesnice rijalitija koje su sada voditeljke
Foto: Youtube/Printscreen

Voditeljka Lea Kiš bila je gost u jednoj emisiji gde je govorila o svom životu, ali i poslu kojim se godinama već bavi. Ona se osvrnula i na rijaliti učesnice koje mahom postaju voditeljke, te za njih nije imala lepe reči. 

- Nemojte mi reći da neko može sada da ode u rijaliti i da posle dve godine kaže meni "Zdravo, koleginice", jer je posle toga dobila emisiju, a jedino što je uradila u životu to je da je spavala sa 10 muškaraca i na taj način dobila zvanje televizijskog voditelja. To je sramotno! 

- I vi posle dve godine pomislite da je stvarno moguće bez znanja, vaspitanja i svega ostalog da nešto predstavlja na ekranu, bilo koje televizije, sa nacionalnom frekvencijom, kablovske, nebitno. Bitno je to da smo mi sami učinili da naša profesija više ne postoji- rekla je Lea za domaće medije. 

Inače, Lea Kiš, koju mnogi prepoznaju po specifičnom glasu, magistrirala je komunkologiju i ima doktorat iz oblasti kulture i medija na Fakultetu dramskih umetnosti.

Podsetimo, voditeljka je nedavno progovorila o bolnom periodu kroz koji je prošla kada je iszgubila bebu. Nakon toga uspela je da se oporavi, a do dana današnjeg nije prestala da radi na sebi.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading