MUŠKARCIMA SE PRAŠTA Nikolija besno o najvećoj tabu temi na estradi, ćerka Vesne Zmijanac ne želi više da ćuti
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Nikolija Jovanović poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku, a sada je, u tom stilu, progovorila o muškarcima i njihovim pravima.

Ona je, naime, istakla kako se muškom polu praštaju sve greške, dok su žene pod budnim oko javnosti i ništa im se ne prašta, kao ni bore, ali ni nadobudnosti. 

Ženama je gore u svemu, ne samo na društvenim mrežama. Verujem da je tako i u drugim profesijama. Nama se mnogo više meri i mnogo manje prašta. Muškarac može da bude promiskuitetan, da ima bore, da nosi iste pantalone godinama, a ženama se ništa od toga ne prašta. Od nas se ima mnogo očekivanja - rekla je Nikolija.

Pevačica se osvrnula i na to kako je javnost doživljava, te istakla da je ona potpuno drugačija od onoga kako se o njoj govori. 

- Najvažnije je pobediti sebe i raditi na sebi. Ne povredi mene loš komentar, povredi me što ja poverujem u njega. Ja ljudima izgledam nadobudno, arogantno, ali nisam. Možda i ja tražim savršenstvo od same sebe, a to nije dobro, jer savršenstvo ne postoji - rekla je pevačica za Blic TV. 

@alo_portal Koliko novca na dnevnom nivou troše samofinansirajući studenti 💸 #alodnevnenovine #alo #studenti #studentskizivot #samofinansiranje #fypシ #foryou ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading